Matkaluluvännyksin korotuksia.

Hallitus on linjannut täsmätoimia, joilla vastataan energiahintojen nousuun. Liikkumisen nousseita kustannuksia huojennetaan korottamalla matkakuluvähennystämääräajaksi. Oman auton käytön mukaan myönnettävän matkakuluvähennyksen kilometrikohtainen euromäärä vahvistetaan 0,30 euroon kilometriltä ja käyttöetuauton mukaan myönnettävä määrä 0,24 euroon kilometriltä.

 

Lakimuutokset on tarkoitus saada voimaan 1.7.2022, jolloin myös Verohallinto voisi toteuttaa muutokset järjestelmiinsä. Tämän jälkeen verovelvolliset voisivat hakea muutosverokorttia ja saada muutokset hyödykseen jo kuluvan vuoden ennakkoperinnässä.

Lue lisää Valtiovarainministeriön sivuilta täältä.

Published On: 17 maaliskuun, 2022 /

Tilaa uutiskirje saadaksesi viimeisimmät uutiset.

Kiitos tilauksestasi. Olet liittynyt sähköpostilistalle.
Viestisi lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen myöhemmin.